Generer et sterkt passord

Dataenes sikkerhet avhenger av styrken på passordet ditt. Et passord anses som sterkt hvis det inneholder minst 16 tegn, inkludert store og små latinske bokstaver, sifre og spesialtegn. Kaspersky Password Manager genererer unike og sterke passord. Du kan spesifisere hvor langt passordet skal være, og hvorvidt det skal inneholde bokstaver, tall og spesialtegn. Du kan bruke passordgeneratoren når du oppretter en ny konto på et nettsted eller endrer passordet for en eksisterende konto.

Generer et sterkt passord

Merk: For enkelhets skyld bruker ikke genererte passord følgende symboler: ` (backtick), = (likningstegn), 0 (null), O (stor o), I (stor i), l (liten L) og | (vertikal linje).

Kaspersky Password Manager lagrer de siste fem genererte passordene til utklippstavlen, i tilfelle du mister dem. Du kan vise passordene du har kopiert i passordgeneratorens logg. Programmet lagrer kopierte passord på datamaskinen, og synkroniserer dem ikke med alle enheter.

Passordgenerator er tilgjengelig hvis hvelvet er låst opp.

Vise passordgeneratorens logg

Se også

Sjekke passordsikkerhet